Afscheid en kans om bestuurslid te worden

Nieuwsbericht

Afscheid en kans om bestuurslid te worden

4 juli 2023

Afscheid nemen van een vertrouwd bestuurslid is nooit leuk.
Hetty ten Hoope van Regio College neemt ivm haar aankomend pensioen afscheid  als bestuurslid van Examenplatform Entree. Vanaf de benoeming op 1 januari 2017 heeft zij met veel plezier haar steentje bijgedragen en er mede voor gezorgd dat Examenplatform Entree “is geworden zoals het nu staat”.
23 juni was haar laatste bestuursvergadering. Daar is zij door de voorzitter Martijn Kool toegesproken over haar goede inzet en actieve bijdrage. We hebben afscheid van haar genomen met een mooie bos bloemen en een presentje als dank. Namens iedereen van het examenplatform Entree bedanken we haar en wensen haar een mooie toekomst.

Interesse om aan het roer van de stichting te staan?
Enige tijd geleden hebben we aangegeven dat aankomende periode enkele bestuursleden en de voorzitter het roer aan andere willen overdragen. In tijden met enige reuring rondom examineren en beoordelen vervul je als bestuurslid van het examenplatform een belangrijke rol. Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting en buigt zich over vele strategische vraagstukken, examenproducten en de continuïteit van  Examenplatform Entree. De voorzitter leidt de bestuursvergadering, is eindverantwoordelijk en “het gezicht” van de organisatie. Er vinden jaarlijks een aantal (online) bijeenkomsten plaats.

Informatie over het profiel is te vinden op de website https://examenplatformentree.nl/over-examenplatform-entree/werken-bij/

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar de huidige voorzitter Martijn Kool op [email protected]