Vacature Lid Ontwikkelgroep

Examenplatform Entree
Het Examenplatform Entree is een examenleverancier voor het middelbaar beroepsonderwijs. Er worden exameninstrumenten geleverd voor de 9 profielen van de Entree opleiding. Heb jij ervaring en kennis van de opleidingen en het werkveld binnen Entree én wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en bijstelling van kwalitatief goede beroepsgerichte examens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen, bijstellen of tegenlezen van beroepsgerichte examens voor de Entree opleidingen. Je beoordeelt of de examens aansluiten bij het kwalificatiedossier, de branche en of ze uitvoerbaar zijn op school en in het BPV-bedrijf.

Jouw profiel
• Heeft (technische) vakinhoudelijke kennis van de Entree opleidingen waarvoor exameninstrumenten worden ontwikkeld.
• Heeft kennis van de examenprogramma’s of kwalificatiedossiers van de Entree opleidingen.
• Heeft kennis van examenvormen.
• Kan een vertaalslag maken van het kwalificatiedossier naar passende, bij de actuele beroepspraktijk aansluitende examenopdrachten.
• Is creatief en innovatief bij het ontwikkelen en tegenlezen van examenproducten.
• Kan samenwerken met collega ontwikkelaars of tegenlezers.

Interesse?
Meld je aan voor een van de ontwikkelgroepen van het Examenplatform Entree. Een ontwikkelgroep komt naar behoefte (maximaal vier dagdelen per jaar) bij elkaar. De uitvoeringsorganisatie begeleidt de bijeenkomsten en bereidt deze inhoudelijk voor. Stuur een e-mail met motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact op telefoonnummer 030-6087988.