Nieuwe relatiemanagers gestart bij Examenservices

Nieuwsbericht

Nieuwe relatiemanagers gestart bij Examenservices

21 februari 2023

Op 9 januari 2023 zijn Danielle van der Wiele en John Eijkemans gestart als relatiemanagers bij Examenservices. Zij zullen de besturen gaan ondersteunen van SOESV, ESTEL en StECI (Danielle), Examenplatform Entree en Groene Norm en (John). Daarmee nemen zij de plaats in van Gijs Peeters, die per 1 juli 2022 afscheid nam, en zullen ze ook geleidelijk taken van Jim Schouten overnemen.

John en Danielle zullen de komende periode worden ingewerkt. Zij zullen bij verschillende overleggen kennismaken met de betrokkenen bij de examenstichtingen en hun gezicht laten zien bij de deelnemende scholen.

John:
Het werkveld examineren en het onderwijs zijn mij bekend; in 2006 ben ik bij STOAS Learning gestart om digitaal toetsen met Questionmark Perception (QMP) te introduceren binnen het onderwijs. Eerst bij ROC’s, later ook bij hbo en universiteiten. Daarnaast was ik zijdelings betrokken bij vraagstukken over de ELO Blackboard en NoiSe (wat later Eduarte werd). De laatste paar jaar had ik vanuit het platform en tevens organisatie Test-Correct, focus op formatief handelen voor het beroepsonderwijs. Een interessant en complex thema vol met uitdagingen.
Examinering en het onderwijsdomein vind ik zo’n interessant en leuk domein, dat ik nu bij Examenservices werk. Voor mijzelf zie ik de uitdaging om samen met de stichtingen en scholen te zorgen dat het hedendaagse en toekomstig onderwijs goed aansluit bij de behoefte van de student. Daarbij zal ik zeker ook focus leggen op innovatieve (nieuwe) examineringsvormen die we voor ogen hebben.
Ik hoop elkaar binnenkort tegen te komen en te spreken.”