Themadag 10 maart – we zien u graag in Woerden!

Nieuwsbericht

Themadag 10 maart – we zien u graag in Woerden!

21 februari 2023

Hiermee herinneren we u graag aan de uitnodiging voor de themadag van het Examenplatform Entree op 10 maart 2023 van 10.00 tot 15.00 uur in Woerden. U hebt deze uitnodiging ook via Outlook ontvangen. Het programma zal bestaan uit twee onderdelen:

Verdraaid examineren.
Veel scholen en onderwijsteams zoeken naar nieuwe manieren om studenten te beoordelen. Denk aan termen als Anders examineren, modulair onderwijs en examen, gepersonaliseerd leren en examineren, flexibilisering,… Wat gebeurt er op dit moment? Welke behoeften hebben scholen? Wat betekenen die veranderingen in de praktijk voor een school?

Open space.
Los van enige agenda: wat houdt u bezig rondom examinering voor de Entree-opleidingen? Welke verwachtingen heeft u nog meer als Entree-school? Er zal alle ruimte zijn voor alle mogelijke onderwerpen.

Voor deze bijeenkomst bent u niet alleen zelf welkom; stuur deze uitnodiging van harte door aan uw Entree-collegae! We stellen het wel op prijs wanneer u uw aanwezigheid bevestigt door het vergaderverzoek in Outlook te accepteren – als u dat al hebt gedaan, hoeft dat uiteraard niet opnieuw. We zien u graag op 10 maart!