Oproep ontwikkelnetwerken

Nieuwsbericht

Oproep ontwikkelnetwerken

26 juli 2017

Nieuwe examenopdrachten worden ontwikkeld met behulp van een Ontwikkelgroep. Voor komend jaar willen we voor meerdere profielen nieuwe opdrachten gaan ontwikkelen. De opdracht aan de ontwikkelgroep is om op basis van het kwalificatiedossier en geldende kwaliteitseisen een dekkende set aan exameninstrumenten te ontwikkelen voor één van de profielen. Een ontwikkelaar van de uitvoeringsorganisatie begeleidt de ontwikkelgroep en coördineert het ontwikkelproces.
 
Graag willen wij dan ook een oproep doen aan docenten/examenfunctionarissen van deelnemende scholen en/of ervaren praktijkopleiders of assessoren uit het bedrijfsleven om deel te nemen aan de ontwikkelgroep welke de exameninstrumenten gaat (door)ontwikkelen.
 
Tijdens het ontwikkelproces voor een kwalificatie komt de ontwikkelgroep gemiddeld drie keer bij elkaar. De duur van een bijeenkomst is één dagdeel. De uitvoeringsorganisatie begeleidt de vergaderingen en bereidt deze inhoudelijk voor. De uitvoeringsorganisatie stuurt minimaal vijf werkdagen voor de bijeenkomst de agenda en eventuele stukken.
 
Wil je deelnemen aan de ontwikkelgroep, dan kun je een mail sturen naar [email protected].