Tevredenheidsenquête en evaluatiebijeenkomst

Nieuwsbericht

Tevredenheidsenquête en evaluatiebijeenkomst

5 december 2019

In overleg met de examenadviescommissie en het bestuur is een nieuwe tevredenheidsenquête opgesteld. De vragenlijst gaat niet over de exameninstrumenten van het Examenplatform Entree, maar over zaken eromheen zoals de dienstverlening, de processen en de website.
Voor de kerstvakantie zullen alle scholen die bij het Examenplatform Entree zijn aangesloten, een uitnodiging ontvangen om deze digitale vragenlijst in de vullen. De vragenlijst blijft beschikbaar tot vrijdag 31 januari 2020. Wij willen alle gebruikers vriendelijk verzoeken om de vragenlijst in te vullen.

Naast het uitzetten van de tevredenheidsenquête, zullen we een evaluatiebijeenkomst organiseren. Tijdens deze bijeenkomst zullen we op basis van de uitkomsten van de enquête door kunnen vragen over bepaalde onderwerpen. Bovendien wordt de bijeenkomst georganiseerd om feedback op de exameninstrumenten zelf op te halen. De evaluatiebijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 9 maart 2020. De bijeenkomst is van 10.00 tot 13.00 bij Examenservices (Structuurbaan 2, Nieuwegein). Voor een lunch wordt gezorgd.

Aanmelden voor deze evaluatiebijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Iedereen die mee wil denken over verbeterpunten is welkom!