Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023 

Nieuwsbericht

Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023 

26 april 2023

Op maandag 3 april jl. organiseerden we, alweer voor de 3e keer vanuit onze studio in Nieuwegein, het webinar Update Praktijkbeoordelen. Dit in aansluiting op de nieuwste versie van Praktijkbeoordelen die op 28 maart jl. in productie is gegaan.

Tijdens het webinar hebben we verschillende nieuwe functionaliteiten binnen Praktijkbeoordelen besproken. De releasenotes zijn te vinden op de website van Examenservices.

Het was de bedoeling om tijdens het webinar de werking van PowerBI te laten zien. Door de grote opkomst en het enthousiasme werd er door de deelnemers op hetzelfde moment massaal PowerBI geopend. Daar was de omgeving niet op ingesteld en dit leidde ertoe dat de server overbelast raakte. In de praktijk zal dit niet zo snel voorkomen want de servercapaciteit wordt ingeschaald naar het verwacht gebruik. De komende tijd gaan we het gebruik monitoren en aan de hand van de bevinden de capaciteit aanpassen. Onder de link ‘Aanvulling bij de releasenotes’ vindt u nog aanvullende informatie hierover.

Wilt u het webinar terugkijken? De opname vind u hier.