Vacatures commissielid

Nieuwsbericht

Vacatures commissielid

7 oktober 2021

Per direct is Examenplatform Entree op zoek naar nieuwe leden voor de vaststellingscommissie en examenadviescommissie.

Vaststellingscommissie 
Als lid van de vaststellingcommissie houdt u zich bezig met het beoordelen en vaststellen van examens voor de Entree opleidingen. Jaarlijks vinden er maximaal vier vaststellingsbijeenkomsten à drie uur plaats. Met uw werkervaring in het middelbaar beroepsonderwijs en vakinhoudelijke kennis, beoordeelt u onder meer of de examens goed aansluiten bij de desbetreffende branche en het kwalificatiedossier. Ervaring met keuzedeelexamens is voor deze functie een pré.

Nadere informatie over de vacature >>

 

Examenadviescommissie
De examenadviescommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken van adviezen aan het bestuur ten aanzien van de kwaliteitsprocessen en het algeheel functioneren van Examenplatform Entree. Als commissielid brengt u gevraagd en ongevraagd advies uit over het ontwikkelproces, examinering en regelgeving, formats van exameninstrumenten en functieprofielen. Er vinden jaarlijks vier bijeenkomsten plaats, zowel digitaal als fysiek.

Nadere informatie over de vacature >>

 

Heeft u interesse in de functie van lid vaststellingscommissie of examenadviescommissie? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: [email protected].