Bijeenkomst Examenadviescommissie 23 mei 2024

Nieuwsbericht

Bijeenkomst Examenadviescommissie 23 mei 2024

26 juni 2024

Op 23 mei kwam de Examenadviescommissie weer online bij elkaar. Het was fijn om elkaar te zien en bij te praten. We hebben gesproken over de huidige stand van zaken: wat gebeurt er op dit moment aan onderhoud en ontwikkeling? Daarnaast hebben we vooruitgekeken naar 2025 en de ontwikkelwensen besproken. Een verhelderend deel van de bijeenkomst was het inkijkje in de mogelijkheden van PraktijkbeoordelenFlex. Dat gaf mooie inzichten! Via dit inkijkje kwam het gesprek ook op de iconen die Examenplatform Entree gebruikt in de examenproducten. De conclusie was dat de betekenis van deze iconen niet altijd duidelijk genoeg is en de tekst vaak voldoende is. Daarom hebben we besloten de iconen niet meer te gebruiken in PraktijkbeoordelenFlex.

Debby van den Akker van het Da Vinci College gaat binnenkort ander werk doen en neemt daarom helaas afscheid van de EAC. We kennen Debby als een zeer betrokken persoon met veel ideeën, die altijd bereid is om mee te denken. We bedanken Debby voor haar inzet en betrokkenheid en wensen haar succes in haar nieuwe rol.

Dat betekent echter ook dat we op zoek zijn naar een vervanger. Heb jij kennis en ervaring met kwaliteitsborging binnen het vakgebied van examinering?  En wil je het bestuur en/of de uitvoeringsorganisatie adviseren over belangrijke kwaliteitsaspecten voor Examenplatform Entree? Meld je dan aan!